Järvenpään ja Keravan Prismoissa ei järjestetä perinteisiä joulukauden avajaisilotulituksia – sen sijaan Tuusulassa, Vantaalla ja Nurmijärvellä räjähtelee lähipäivinä

Kuvituskuva. Arkisto / Riitta Ketola
Oskari Lehto

Oskari Lehto

Järvenpään ja Keravan Prismat eivät tänä vuonna järjestä perinteisiä HOK-Elannon joulukauden avajaisilotulituksia. Syynä tähän on vallitseva koronatilanne. Joulukauden avajaisia on Prismoissa juhlittu ilotulituksin jo 20 vuoden ajan.

Sen sijaan Tuusulassa Vanhalla Hämeentiellä tehdään koeilotulituksia keskiviikkona 18.11. sekä maanantaina 23.11. kello 17–18 välillä. Vanhalla Hämeentiellä sijaitsee Suomen Ilotulitus Oy:n varasto ja toimitiloja.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta on haettu lupia myös Vantaalla ja Nurmijärvellä järjestettäviä ilotulituksia varten. Vantaankosken Vanhalla Viilatehtaalla ilotulitetaan lauantaina 21.11. kello 21 ja Nurmijärven Rajamäen joulutapahtumassa on ilotulitus lauantaina 28.11. kello 17.45–18.30. Ilotulitukset ovat kestoltaan 5–10 minuuttia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut