Mestalla näytellään pikkujouluaikana

Teatteri: Kolmen ystävyksen kohtaaminen erillään elettyjen vuosikymmenten jälkeen sisältää yllättäviä ja vähemmän yllättäviä käänteitä.

Komedia sininen huivi kertoo kolmen naisen kohtaamisesta vuosikymmenten jälkeen. Rooleissa ovat Kaarina Schroderus, Hannele Patanen ja Marjut Paavola. Mikä Mikä Teatteri
Jan Pippingsköld

Jan Pippingsköld

Tuusulalainen Mikä Mikä Teatteri tuo jälleen Mestan näyttämölle katsottavaa. Aivan uudesta näytelmästä ei ole kysymys, vaan Sininen huivi sai kantaesityksensä Mestalla lokakuussa. Nyt se nähdään pikkujoulujen aikaan vielä kahtena viikonloppuna.

– Esitystä on toteuttamassa tuttu porukka, jonka kanssa on ilo työskennellä. Näytelmää on harjoiteltu hyvällä fiiliksellä ja hurtilla huumorilla, ohjaaja Veikko Saarinen sanoo.

– Näytelmässä on pikkutuhmuuksia ja kohellusta. Luvassa on kaikenmoisia sattumuksia, ohjaaja lupaa.

Näytelmän rooleissa ovat Kaarina Schroderus, Hannele Patanen ja Marjut Paavola. Mikä Mikä Teatterin tarinan Sininen huivi on vuonna 2020 kirjoittanut Sakari Pipatti.

Näytelmä kertoo kolmesta naisesta, Kertusta, Leenasta ja Riitasta, jotka olivat lapsuudessa ja nuoruudessa ystävyksiä aina rippileirille asti. He asuivat naapureina ja olivat eri yhteiskuntaluokista. Ystävyys kukoisti silti senaikaisessa lapsuuden maailmassa.

Naiset tapaavat sattumalta neljänkymmenen vuoden jälkeen kylpylässä, eivätkä ensin tunnista toisiaan.

– Kuinka ystävysten elämä on kulkenut, kenellä onni on ollut läsnä? Se selviää yhden illan aikana kylpylän terassilla.

– Luvassa on yllättäviä ja vähemmin yllättäviä käänteitä. Ja sisältää näytelmä ripauksen romantiikkaakin, ohjaaja lupaa.

Sininen huivi -komedia esitetään Teatteri Mestalla, Kievarintie 17. lauantaina 21.11. ja sunnuntaina 22.11. sekä lauantaina 27.11. ja sunnuntaina 28.11. Esitykset alkavat klo 16. Liput 15 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 12), Ennakolta Eläintarvike Hau & Mau, Hyrylänkatu 8 tai netistä www.mmteatteri.com

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut