Hyvinkään ravintola Check Innissä mahdollisia joukkoaltistumisia koronavirukselle

Ravintola Check Innissä Hyvinkäällä on todettu joukkoaltistuminen koronavirukselle. Laura Kippola

Hyvinkäällä pub ja musiikkiravintola Check Innissä asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Ravintolassa oleskelleella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio, tiedottaa Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä.

Mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua lauantaina 14.11. noin kello 20–22. Ravintolassa on ollut kyseisenä aikana hyvin tiivis tunnelma.

Keusoten mukaan tartuntavaaraa ei enää ole.

Kuntayhtymä suosittelee, että kyseisenä aikana ravintolassa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, on syytä hakeutua koronavirustestiin, ja jäädä kotiin, kunnes saa negatiivisen koronavirustuloksen.

Yleistietoa karanteenista verkkosivuilta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi.

Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut