Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudellamaalla on toistaiseksi säästytty laajemmilta sähkökatkoilta – Keravan Energia varautui myrskyyn lisäämällä miehitystä

Keravan Energian alueella oli hieman ennen aamukahdeksaa yhteensä 468 asiakasta ilman sähköä. Kaikki sähköttömät asiakkaat olivat Sipoossa.

Keravan Energia kertoi Facebook-sivuillaan tiistaina, että se varautuu loppuviikolle ennustettuihin koviin tuuliin ja mahdollisiin myrskytuulen aiheuttamiin sähkökatkoihin lisäämällä miehitystä.

Carunan vikakartta taas kertoo, että kahdeksalta Keski-Uudellamaalla ei ollut sähkökatkoja. Tuusulan Nummensyrjänkujan asukas kuitenkin kertoo Keski-Uusimaalle, että sähköt ovat poikki. Carunan asiakkaalle lähettämässä viestissä kerrotaan, että vikaa selvitetään parhaillaan.

Carunan häiriökartan mukaan koko Suomen alueella sähkökatkoja on yhteensä 2018, ja näistä suurin osa on Länsi-Uudenmaan alueella.

Otitko hienon kuvan myrskystä? Lähetä kuva toimitukselle osoitteeseen toimitus.keskiuusimaa@media.fi tai tällä lomakkeella.

Kauhajoella mitattu lähes 24 metriä sekunnissa puhaltava puuska, sähköt poikki tuhansilta talouksilta – Liisa-myrsky riehuu nyt etelässä ja voimistuu päivän aikana maan länsi- ja keskiosissa