Missä mennään Perhelän korttelin kanssa? – Järvenpään kaupunki järjestää kaikille avoimen livestriimin joulukuussa

Järvenpään kaupunki järjestää infotilaisuuden Perhelän korttelin tilanteesta livestriimin muodossa tiistaina 15.12. kello 17–18.

Lähetys on katsottavissa kaupungin Facebook-sivulla ja Youtubessa. Linkit julkaistaan 15.12. Järvenpää kertoo tiedotteessaan.

Striimissä nähdään, miltä näyttää tuleva Perhelän kortteli Järvenpään keskustassa. Tilaisuudessa kaupungin ja YIT:n edustajat kertovat hankkeen tilanteesta.

– Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen seuraavista vaiheista ja esitellään suunnittelukonseptia, kertoo Järvenpään kaupungin hankekehityspäällikkö Martina Jerima.

Paikalla ovat muun muassa kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi, elinvoimajohtaja Marko Lehenberg, hankekehityspäällikkö Martina Jerima, vs. kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen. YIT:ltä paikalla ovat yksikönjohtaja Tero Karislahti ja rakennuttajapäällikkö Mika Viitamäki sekä Aihio arkkitehtien toimitusjohtaja Timo Meuronen ja hankekehityspäällikkö Janne Tani.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut