Yhdistysuutisia: Heikki Manninen palasi Keravan Eläkeliiton johtoon

– Korona on estänyt meidän kokoontumisiamme, sanoi Eläkeliiton Keravan yhdistyksen puheenjohtaja Marita Kononen avatessaan yhdistyksen syyskokouksen 19.11. Viertolassa.

Hänen mukaansa pienemmät harrastuskerhot ovat kuitenkin toimineet, ulkoilua on harrastettu, ja tärkeintä – yhdistys on tehnyt paljon sosiaalisen toiminnan sektorilla. Tämän voi laskea jopa osin koronan ansioksi. Seuraavaksi on tarkoitus tehdä joulukortteja Keravan palvelutalojen asukkaille.

Syyskokous on valintakokous, ja siinä yhdistys uusi hiukan johtoaan. Heikki Manninen palasi tauon jälkeen yhdistyksen puheenjohtajaksi. Edellinen puheenjohtaja Marita Kononen jatkaa hallituksessa talousvastaavana. Hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä; Helena Siponen ja Merja Viherkoski.

Entisistä jäsenistä Irene Ala-Hiiro, Sirkka-Liisa Lehtinen ja Juhani Viikari jatkavat hallituksessa.

Tuleva vuosi on Eläkeliitolla liittokokousvuosi, kokous pidetään Tampereella. Keravan yhdistyksen haasteena on pitää toiminta edelleen pyörimässä korona-oloissa ja kehittää uusia toimintoja.

Varsinainen kokouksen jälkeen Heikki Manninen kertoi Keravan Vanhusneuvoston toiminnasta ja lopuksi pidettiin arpajaiset.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut