Syyskauden viimeisessä aamusoitossa soivat gambat – konserttia voi seurata myös verkossa

Syksyn viimeisessä Lauantain klassiset aamusoitot -sarjan konsertissa Keravan kaupunginkirjastossa esiintyy viola da gamba -yhtye Eloisa Consort. Konsertti järjestetään 28.11. klo 10.30 kirjaston Pentinkulma-salissa.

Konserttia voi seurata paikan päällä tai verkossa.

Konsertissa tunnelmoidaan harvemmin kuullun ranskalaisen consort-ohjelmiston parissa, jonka lomaan on ujutettu pieniä maistiaisia lähestyvän joulunajan musiikista.

Viola da gambojen lämpimästi hyrisevä sointi kutsuu kuulijan hetkeksi rentoutumaan kiireen keskellä ja tuo valonpilkahduksen pimeimpään marraskuuhun.

Eloisa Consortin kokoonpanoon kuuluvat Johanna Kilpijärvi, Martti Laivuori, Pieta Mattila ja Anna Pulakka. Konsertissa kuullaan musiikkia muun muassa säveltäjiltä Charpentier, Couperin ja Ward.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Konserttiin tulijat voivat istua tuolilla tai maata omalla jumppamatolla. Saliin otetaan alueellisten koronaohjeiden mukainen määrä katsojia.

Tilaisuuteen tulijoiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta, käyttävän kasvomaskia ja pitävän riittävää etäisyyttä muihin katsojiin ja henkilökuntaan. Tapahtumaan ei pidä tulla sairaana.

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla.

Lauantain klassiset aamusoitot -konserttisarjan järjestävät yhteistyössä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut ja Kulttuuriyhdistys Café Barock ry.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut