Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuusula kertoo loppuviikosta uusista koronarajoituksista – "On tärkeää, että otamme tilanteen tosissamme, vaikka tuntisimme jo väsymystä"

Tuusulan kunnan koronavirusepidemian aikaista tilannetta koskevat rajoitukset ja suositukset tarkentuvat vielä loppuviikosta.

Kunta kertoo tiedotteessaan, että yleisesti ottaen Tuusulan rajoitukset ja suositukset tulevat noudattelemaan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän, sosiaali- ja terveysministeriön sekä aluehallintoviraston linjauksia.

– Uusimaa siirtyi 20.11. koronaviruksen kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Tilanne pahenee koko ajan ja rajoituksia tulee lisää. Tulemme viestimään lisärajoituksista viimeistään perjantaina, Tuusulan pormestari Arto Lindberg painottaa.

– Tulevat viikot ovat ratkaisevan tärkeitä koronavirusepidemian selättämisen kannalta. On ensiarvoisen tärkeää, että me kaikki otamme tilanteen tosissamme, vaikka tuntisimme jo väsymystä pitkään jatkuneiden rajoitteiden keskellä. Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, että tästä selvitään, pormestari kannustaa.

Poikkeusaikana yksinäisyyden tunne ja huoli pärjäämisestä saattavat nostaa päätään.

– Murheiden kanssa ei saa jäädä yksin. Tuusulan kunta ja Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tarjoavat apua vaikeina aikoina, pormestari muistuttaa.