Lions Club Järvenpään Vennyt ja Jussit tukivat Järvenpään etsivää nuorisotyötä lahjoittamalla ruokakasseja

LC Järvenpää Vennyt ja Jussit avustivat syksyllä etsivää nuorisotyötä lahjoittamalla 20 kassillista ruokaa. LC Vennyt ja Jussit

Lions Club Vennyjen ja Jussien marraskuun klubi-ilta pidettiin 18.11. Temalin Nuorisotalon tiloissa, missä nuorisopalveluiden päällikkö Anu Puro kertoi talon monipuolisesta toiminnasta.

Nuorisotalon käyttöön luovutettiin lahjakirja hartaasti toivotun PlayStation 5 pelikonsolin hankintaan.

Klubi-illassa vierailivat myös monivuotinen yhteistyökumppani, Pajalan K-Supermarketin kauppias, klubin kunniajäsen Karri Himberg sekä 107C-piirin piirikuvernööri Nina Moilanen.

Kuluvalla kaudella Vennyjä ja Jusseja johtaa klubipresidentti Ulla-Riitta Kara ja hallituksen muut jäsenet ovat Aila Oittinen, Marita Leimola, Leena Peltosaari, Terttu Sihvola-Rauttu, Sirkku Paappanen, Elisa Koivuluoma, Riitta Sahanen, Anna-Maija Lahtela ja Leena Palmasto.

Syksyn aikana on avustettu myös etsivää nuorisotyötä lahjoittamalla heille 20 ruokakassia.

Ruokakasseja lahjoitettiin jo kerran aiemmin ja klubi sai kiitoksina muun muassa: ”Kiitos vielä, kissakin tykkäsi kassista” ja ”Kiitos tosi paljon viikkoni pelastamisesta. Teille se oli vaan ehkä ruokakassi mulle se oli osoitus että tässä maailmassa on paljon hyvää jäljellä ja ei olla yksin.”

LC Järvenpää/Vennyt ja Jussit klubi kerää lahjoitusvaroja Seuratalon Lauantaitansseilla, kirkkokonserteilla, Pajalan joulutapahtumilla, jotka ovat kaikki toistaiseksi tauolla.

Klubia voi tukea lahjoittamalla pullopalautuskolikot Pajalan K-supermarkettiin, josta saatu tuotto käytetään esimerkiksi Auerkulman lastenkodin joululahjoihin.

Klubi on yli 20 vuoden ajan kohdistanut tukensa paikkakunnan lasten ja nuorten hyväksi kouluilla ja päiväkodeissa stipendein sekä erilaisin lahjoituksin.

Klubi kiittää kaikkia tapahtumiin ja keräyksiin osallistuneita antamastaan tuesta, joka on mahdollistanut lahjoitusten antamisen. Klubiin otetaan mielellään mukaan palvelutyöstä kiinnostuneita naisia sekä miehiä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut