Keusoten alueella 10 uutta koronatartuntaa, keravalaisessa päiväkodissa korona-altistus – tässä maanantain koronaluvut

Kuvituskuva. Riitta Ketola
Oskari Lehto

Oskari Lehto

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueella on todettu maanantaina 10 uutta varmistunutta koronatartuntaa. Uusista tartunnoista on todettu Hyvinkäällä 6, Järvenpäässä 2 sekä Tuusulassa ja Mäntsälässä kummassakin yksi tartunta.

Tartuntojen kokonaismäärä kuuden kunnan alueella on nyt 970. Tartunnoista on todettu Järvenpäässä 256, Nurmijärvellä 228, Hyvinkäällä 222, Tuusulassa 164, Mäntsälässä 77 ja Pornaisissa 23.

Keusoten mukaan suurinta osaa tartunnoista ei voida jäljittää, mutta osa uusista tartunnoista on saatu perhe- tai tuttavapiirissä.

Keravalla todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä maanantaina on 198. Viikonlopun aikana uusia tartuntoja todettiin 5, ja kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 34.

Yhdellä keravalaisen päiväkodin työntekijällä on todettu koronavirustartunta. Ryhmät, joissa kyseinen työntekijä on työskennellyt, on lähetetty kotiin ja asetettu karanteeniin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut