Maanantain 14.12. luvut: Keusoten alueella kaksi uutta koronatartuntaa – Järvenpään McDonaldsissa oli lauantaina altistustilanne

Tanja-Elina Niemi

Keusoten alueella on maanantaina 14.12. todettu vain kaksi uutta koronavirustartuntaa: toinen on todettu Järvenpäässä ja toinen Mäntsälässä. Tartunnat ovat peräisin työpaikoilta ja perhepiiristä.

Lisäksi Keusote tiedottaa, että Järvenpään McDonaldsissa lauantaina 12.12. kello 10–11 asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle, sillä liikkeessä tuona aikana asioineella henkilöllä on todettu koronavirus.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana liiketiloissa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, ohjeena on, että hakeutuu koronavirustestiin ja jää kotiin, kunnes saa negatiivisen koronavirustuloksen.

Keusoten alueella on nyt yhteensä 1036 todettua koronatartuntaa.

Koronatartuntojen kokonaismäärät ovat Hyvinkäällä 237, Järvenpäässä 269, Mäntsälässä 81, Nurmijärvellä 250, Pornaisissa 24 ja Tuusulassa 175.

KERAVAN kaupunki tiedottaa, että Keravalla on maanantaina 14.12. koronavirustartuntojen kokonaismäärä 213.

Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 31 ja Keravalla ilmaantuvuusluku on 83,8/100 000.

Kerava noudattaa pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosituksia eli suositukset ja toimenpiteet pysyvät Keravallakin edelleen voimassa 10.1.2021 asti muutamin poikkeuksin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut