Emmi Itäranta on virtuaalisena kirjailijavieraana Järvenpään kirjaston järjestämässä tapaamisessa maanantaina

Järvenpään kirjaston virtuaalisena kirjailijavieraana on maanantaina 28.12. klo 18 Emmi Itäranta. Liisa Takala/Teos

Järvenpään kirjaston virtuaalisena kirjailijavieraana on maanantaina 28.12. kello 18 Emmi Itäranta.

Isossa-Britanniassa asuvan suomalaiskirjailijan esikoisteos Teemestarin kirja on käännetty lukuisille eri kielille, ja se on saanut runsaasti huomiota Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa olemalla muun muassa ehdolla englanninkielisten scifi- ja fantasiakirjallisuuden palkintojen saajaksi.

Suomessa teos on voittanut Kalevi Jäntin palkinnon sekä Nuori Aleksis -palkinnon. Kirjan keskeisenä teemana on maapallon vesivarojen ehtyminen.

Vuonna 2015 Itärannalta ilmestyi Kudottujen kujien kaupunki, ja tänä vuonna 2020 julkaistiin Kuunpäivän kirjeet -niminen teos.

Kirjailijavierailua pääsee seuraamaan kotikoneelta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumat.kirjasto@jarvenpaa.fi viimeistään kolme tuntia ennen tapahtumaa.

Vastauspostina tulee osallistumislinkki, jota klikkaamalla pääsee mukaan. Tietokoneen ja nettiyhteyden lisäksi tarvitaan web-kamera ja mikrofoni jos haluaa kysyä kysymyksiä kirjailijalta.

Tapahtuman järjestävät Järvenpään kaupunginkirjasto ja Lukukeskus.

Muokattu: 21.12. klo 11.25. Tapahtumaan pääsee osallistumaan lähettämällä sähköpostia viimeistään kolme tuntia ennen tapahtumaa. Lisätty sana "viimeistään".

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut