Rock in the city -festivaali järjestetään heinäkuussa Keravalla – kesälle 2020 ostetut liput käyvät ensi kesän tapahtumaan

Stratovarius esiintyi Jyväskylän Rock in the city -festivaalilla kesällä 2019. Vauhdissa Lauri Porra ( basso) ja Jens Johansson (kosketinsoittimet). Ensi kesän artistikiinnitykset julkistetaan tammikuussa. Jaana Kautto

Jouko Tuomas-Kettunen

Kesällä 2019 lanseerattu ja yli 50 000 kävijää kerännyt Rock in the city -festivaalikiertue järjestetään ensi kesänä aiempaa suurempana, kertoo RH Entertainment Oy tiedotteessaan.

Aikuisille suunnattu, rockmusiikkiin keskittyvä festivaali vierailee kaikkiaan yhdessätoista suomalaiskaupungissa.

Keravan Keskustan koulun kentällä Rock in the city -festivaali järjestetään 30.–31. heinäkuuta.

Kuopiosta kesäkuussa starttaavan ja Poriin elokuussa päättyvän festivaalin tähtinä tullaan näkemään rockartisteja ja bändejä Suomesta ja ulkomailta.

Järjestäjä kertoo, että jokaisessa festivaalikaupungissa tulee esiintymään yli kymmenen artistia.

Festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset julkistetaan tammikuussa 2021.

Livemusiikin lisäksi festivaali aikoo panostaa myös ruoka- ja olutvalikoimaan. Festivaalin ikäraja on kahdeksantoista vuotta.

Kesällä 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Rock in the city -festivaalikiertueen piti vierailla kymmenessä kaupungissa myös kesällä 2020, mutta koronaviruspandemian takia festivaali päästiin järjestämään vain Porissa ja Joensuussa.

Kesälle 2020 ostetut festivaaliliput käyvät sellaisenaan myös kesän 2021 festivaaleilla.

RH Entertainment Oy:stä kerrotaan, että esimerkiksi Keravalle oli ehditty ostaa tuhansia lippuja.

RH Entertainment Oy on järjestänyt kaksi kertaa myös Järvenpää soi -kaupunkifestivaalin.

Kaksipäiväinen festivaali pystyttiin järjestämään myös tämän vuoden elokuussa. Molemmat päivät myytiin loppuun eli Rantapuistossa oli yhteensä 10 000 kävijää.

Kävijöitä oli molempina päivinä 5 000 rajoitetulla kapasiteetilla. Lavalla nähtiin muun muassa Kaija Koo ja Mamba.

Festivaalin järjestäjän mukaan tapahtuman järjestelyt sujuivat hyvin ja yleisö käyttäytyi mallikkaasti. Ihmiset myös huomioivat toisiaan koronarajoitusten puitteissa.

Keusoten mukaan kaupunkifestivaali ei osoittautunut koronalingoksi.

Festivaalin lipunmyynti on alkanut early bird -lipuilla Lippu.fi-palvelussa ja festivaalin kotisivuilla osoitteessa www.rockinthecity.fi. Lisätietoa: www.rockinthecity.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut