Muuseihin lipsahti väärää ainesosaa

Takaisinveto koskee tuotteita Mummon muusi maidoton 420 g ja Kotimaista Perunamuusijauhe 200 g. Pohjolan Peruna Oy ja SOK

Pohjolan Peruna Oy on ilmoittanut maidottoman perunamuusijauheen valmistuksessa tapahtuneesta virheestä, jonka seurauksena kaksi tuotetta vedetään myynnistä. Tuotteissa on todettu pieniä määriä maitoproteiinia, vaikka ne on ilmoitettu maidottomiksi. Tuotteet eivät tästä syystä sovi maidolle allergisille henkilöille. Muille ne ovat turvallisia käyttää, kerrotaan Ruokaviraston tiedotteessa.

Kyseiset tuotteet ovat Mummon muusi maidoton 420 g ja Kotimaista Perunamuusijauhe 200 g. Tarkemmat tuotetiedot ja ohjeet kuluttajille löytyvät Mummon.fi-sivuilta ja SOK:n internetsivuilta. Pohjolan Perunan tiedotteen mukaan kyseisten tuotteiden parasta ennen -päiväykset asettuvat välille 070121-1 – 281121-1 (päiväyksen lukuohje: ppkkvv-eränumero).

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut