Jokelan Yrittäjiltä poikkeuksellinen tunnustus paikalliselle ravintolalle – "Jokainen jäsenyrityksemme on vuoden yrittäjä"

Pekka ja Laura Mäkinen palkittiin Vuoden koronateko -diplomilla. Jokelan Yrittäjät

Oskari Lehto

Jokelassa toimivan Yhden tähden tarinan -ravintolan ravintoloitsijat Laura ja Pekka Mäkinen ovat saaneet Jokelan Yrittäjiltä Vuoden koronateko -diplomin.

Jokelan Yrittäjät päätti vuonna 2020 huomioida sellaisen jäsenyrityksen, joka on löytänyt uusia luovia keinoja asiakkaidensa tavoittamiseksi ja ideoinut kokonaan uusia palveluja pandemian seurauksena.

Laura ja Pekka Mäkinen saivat kiitosta siitä, että he ovat luoneet työpaikan ja uutta työtä, mikä on merkittävää ravintola-alan kriisivuonna. Heidän ei ole myöskään tarvinnut lomauttaa vakituista työntekijäänsä.

Tämä on ollut mahdollista, koska yritys on kuljettanut lounasruokaa, korvapuusteja ja muita itse tehtyjä herkkuja asiakkaille Jokelan, Kellokosken ja Hyvinkään alueella. Esimerkiksi äitienpäivän brunssikassien huikea suosio tuli yllätyksenä yrittäjille itselleenkin.

Yrittäjät ovat myös muun työn ohella monipuolistaneet arkipäivien lounastarjontaa. Listalta löytyy tätä nykyä rekkamiestyyppistä uunimakkaraa, mutta myös täysin vegaanisia kasvisruokia.

Jokelan Yrittäjät päätti vuodenvaihteessa väistyneen puheenjohtajansa Tarja Koski-Sipilän mukaan olla valitsematta perinteistä Vuoden Yrittäjää vuonna 2020, koska jokainen yrittäjä on poikkeusvuonna joutunut venymään.

– Lähdimme tänä vuonna sillä periaatteella, että jokainen jäsenyrittäjämme on vuoden yrittäjä, Koski-Sipilä sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut