Maanantaina 5 uutta tartuntaa – Koronan virusmuunnoksia ei ole löytynyt Keusoten alueella

Keusotessa viisi koronatartuntaa maanantaina.

Keusoten alueella todettiin viisi uutta koronatapausta maanantain aikana. Tuusulassa tartuntoja oli kolme ja Järvenpäässä kaksi. Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Pornaisissa tartuntoja ei todettu yhtään.

Tartunnat ovat tulleet jatkotartuntoina perhepiirissä ja ulkomaanmatkalla. Osassa tapauksissa tartunnan lähdettä ei tiedetä.

Tapausten kokonaismäärä Keusotessa on nyt 1183 kappaletta. Koronan ilmaantuvuus on Keusoten alueella ollut vähän yli 40 tapausta sataatuhatta asukasta viimeisen kahden viikon aikana.

Keusoten alueella ei toistaiseksi ole todettu Iso-Britannian tai Etelä-Afrikan koronaviruksen muunnoksia.

Keravalla on todettu seitsemän koronatapausta tämän vuoden aikana. Kerava on tiedottanut koronalöydöksistä tätä ennen viimeksi vuodenvaihteessa.

Keravalla on todettu kahden viikon aikana 43 koronapotilasta. Ilmaantuvuusluku on Keravalla nyt 116 tapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Keravalla on kyetty jäljittämään noin 70 prosenttia tartunnoista. Aktiivisempi hakeutuminen koronatestaukseen saattaa vaikuttaa tällä hetkellä lukuihin, kaupungin valmiusjohtoryhmä arvioi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut