Ekaluokkalaisten ilmoittautuminen kouluun alkaa Tuusulassa – vanhemmat saavat tiedon oppilaspaikoista maaliskuussa

Uudet ekaluokkalaiset ilmoittautuvat taas koulutielle. Arkisto/Anton Soinne

Nyt on taas se aika vuodesta, kun on aika ilmoittaa lapsia ensimmäiselle luokalle kouluun. Tuusulassa ilmoittautumaan tehdään internetin kautta.

Vuonna 2015 syntyneille lapsille järjestetään maksutonta esiopetusta 20 tuntia viikossa. Esiopetuksen lisäksi on mahdollista hakea täydentävää varhaiskasvatusta.

Esiopetukseen ilmoittautuminen, ja mahdollisen täydentävän varhaiskasvatuksen hakeminen, tapahtuu sähköisesti 14.1.–1.2. Tuusulan kunnan verkkosivujen kautta.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen vuonna 2014 syntyneille lapsille ja vuonna 2015 syntyneille pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluville lapsille on 14.1.–1.2.

Huoltajille on lähetetty postitse tieto lapsen oppivelvollisuuden alkamisesta ja ohjeet sähköiseen ilmoittautumiseen Wilma-ohjelman kautta. Päätökset oppilaspaikoista toimitetaan viikolla 11.

Lupaa koulunkäynnin aloittamiseen vuotta säädettyä aikaisemmin tai myöhemmin tulee hakea hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkamista. Hakemukset liitteineen toimitetaan opetustoimeen.

Koululaisten iltapäivätoiminnan hakuaika seuraavalle lukuvuodelle on 14.1.–31.3.

Päätökset iltapäivätoiminnan paikoista tehdään hakuajalla saapuneiden hakemusten mukaan ja toimitetaan vanhemmille viikolla 20.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut