Keravan kirjaston Jesse Markin lauantaikonsertti striimataan

Jesse Markinin musiikista voi nauttia lauantaina 16.1. kello 13 lähtien Keravan kirjasto- ja kulttuuripaveluiden YouTube-kanavalla. Tero Ahonen

Keravan kaupunginkirjaston lauantaikonserttisarjan kevätkausi käynnistyy livestriim -konsertilla 16.1. kello 13.

Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla lähetettävää konserttia tähdittää indieartisti Jesse Markin.

Viime syyskuussa ilmestynyt single Stars in Your Eyes on ensimmäinen lohkaisu Jesse Markinin toiselta levyltä, joka julkaistaan tänä keväänä.

Viljakkalalaisen Jesse Markinin ura lähti nousukiitoon 2019 julkaistun “FOLK”-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti -palkinnon Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa.

Liverintamalla menestysalbumi on vienyt Jesse Markinin kotimaisten festivaalien lisäksi myös Euroopan lavoille.

Konsertti on osa Keravan kaupunginkirjastossa järjestettävien lauantaikonserttien sarjaa.

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla. Konserttisarjan järjestävät yhteistyössä Keravan kulttuuripalvelut ja Keravan kirjastopalvelut.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut