Pajalan uusi Lidl on autoilijan unelma – parkkipaikkoja jopa 150

Anne Sirvio

Järvenpään Pajalan alue on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Nyt asuinalue on saamassa uuden myymälän, kun Lidlin rakennustyöt tontilla alkoivat viime vuoden lopulla.

–  Maanrakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle, ja rakennuksen perustusten toteutus on käynnissä, kertoo viestintäassistentti Salla Oksanen Lidlistä.

Hanke etenee aikataulussa ja avajaisia Pajalan Lidlissä vietetään loppuvuodesta 2021. Myymälän katolle asennetaan muun muassa aurinkovoimala. Myyntipinta-alaa on noin 1300 neliötä, eli liike on samaa kokoluokkaa toisen Järvenpään myymälän kanssa.

– Uuteen myymälään on tulossa sama tuttu Lidl-valikoima, Oksanen sanoo.

Valikoiman yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä loppuvuoden avajaisia. Valikoimiin kuuluu ainakin elintarvikkeita ja päivittäistavaroita sekä muista Lidleistä tuttuja viikoittain vaihtuvia teema ja -erätuotteita sekä käyttötavaroita kuten vaatteita ja muita tekstiilejä sekä pienelektroniikkaa leluista työkaluihin.

Pajalan uusi myymälä Valovirrankatu 1:ssä työllistää 20–25 työntekijää. Parkkipaikkoja kaupan edustalle tulee lähes 150.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut