Keravalla ei todettu uusia koronavirustartuntoja torstaina – kaupunki muistuttaa ohjeistuksesta terveyskeskuksen osastoilla

Kerava tiedotti torstaina, että kaupungissa on nyt todettu yhteensä 301 koronavirustartuntaa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei keskiviikon jälkeen ole tullut tietoon ainuttakaan uutta tartuntaa.

Kahden viikon aikana Keravalla on todettu edelleen 28 koronavirustartuntaa. Koronaviruksen ilmaantuvuus on Keravalla edelleen 75,7 tapausta 100 000 ihmistä kohti.

Kaupunki muistuttaa, että terveyskeskuksen osastoilla sekä hoivakodeissa vieraillessa on ehdottomasti käytettävä maskia koko vierailun ajan, ja vierailuaikaa tulee noudattaa tarkasti.

Läheiset voivat viedä osastolla olevia ulkoilemaan, mutta esimerkiksi ravintolaan tai muihin sisätiloihin vieminen ei ole sallittua. Säännöistä poikkeaminen voi aiheuttaa kaupungin tiedotteen mukaan sen, että yksiköissä joudutaan tekemään tarpeettomia eristystoimenpiteitä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut