Keravalla todettu perjantaihin mennessä 305 koronatartuntaa – Abit voivat valita etä- ja lähiopetuksen väliltä, mutta ennen kirjoituksia suositellaan karanteenia

Penkkareita ei järjestetä ja vanhojentansseja siirretään. Kuva on vuodelta 2020. Sauvo Jylhä

Keravalla oli perjantaihin mennessä todettu yhteensä 305 koronavirustartuntaa. Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 29. Keravalla ilmaantuvuus on 78,4/100 000.

Lisäksi Keravan kaupungilta kerrotaan, että pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kokoontui torstaina käsittelemään muun muassa lasten harrastustoiminnan järjestämistä. Lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoitukset ja suositukset jatkuvat toistaiseksi. Koronavirustilanteen huomioon ottaen rajoituksia ei voida toistaiseksi lieventää, vaan rajoitukset jatkuvat 31. tammikuuta saakka.

Keravan kaupungin tiedotteen mukaan kaikki organisoitu harrastustoiminta on keskeytetty sisätiloissa. Yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaa ei järjestetä myöskään ulkona.

Tulevana viikonloppuna rokotetaan hoivakoti Vomman ja palvelukeskus Hopeahovin asukkaat.

Yhdenvertaisuuden toteutumisen näkökulmasta kaikille abiturienteille tarjotaan mahdollisuus lähiopetukseen 18.1. alkaen. Abiturientteja ei velvoiteta lähiopetukseen, vaan he voivat valintansa mukaan osallistua etäopetukseen tai lähiopetukseen. Abiturienteille suositellaan kahden viikon mittaista omaehtoista karanteenia ennen ylioppilaskirjoituksia.

Penkkareita ei järjestetä ja vanhojentansseja siirretään.

Taiteen perusopetus järjestetään tammikuun ajan ainoastaan etäopetuksena. Taiteen perusopetukseen kuuluvia oppitunteja ei järjestetä lähiopetuksena myöskään ulkotiloissa. Linjaus koskee sekä yksilö- että ryhmäopetusta.

Perjantain koronaluvut: Keusoten alueella kolme uutta tartuntaa

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut