Keravan kaupunki pyytää asukkailta ideoita – pitäisikö Marttilanpuistossa olla puutarhakeinu, viljelylaatikoita vai puistotaidetta?

Keravan kaupunki pyytää asukkaita osallistumaan ja vaikuttamaan Marttilanpuiston kehittämiseen.

Haluatko tasaisen alueen, jossa pelata mölkkyä tai petanqueta tai pitäisikö puistossa olla puutarhakeinu, viljelylaatikoita vai puistotaidetta?

Kaupunki kerää Saviolla Lehmuskadulla sijaitsevan Marttilanpuiston suunnittelua varten ideoita ja kommentteja, jotta puistosta voidaan luoda ikäihmisille suunnattu kiireettömän kohtaamisen paikka.

– Tavoitteena on kehittää Marttilanpuistosta esteetön, esteettinen ja yhteisöllinen korttelipuutarha, jossa lähiasukkaat voivat virkistyä mukavassa ja turvallisessa ympäristössä, kertoo suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson kaupungin tiedotteessa.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia, ja kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 31.1. asti. Marttilanpuiston kysely löytyy osoitteesta bit.ly/marttilanpuisto.

Ympäristöministeriö on myöntänyt kaupungille Marttilanpuiston suunnittelua varten 18 000 euron hankeavustuksen Ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelmasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut