Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viiden tähden koulutuspaikka – Keravan terveyskeskukselle on myönnetty Kandiystävällisen Terveyskeskuksen arvonimi

Keravan terveyskeskukselle on myönnetty Kandiystävällisen Terveyskeskuksen arvonimi. Arvonimen on myöntänyt Suomen Suomen Medisiinariliitto.

Keravan terveyskeskus on yksi 29 terveyskeskuksesta, jotka ansaitsivat arvonimen lääketieteen opiskelijoiden ehdotusten perusteella.

Lisäksi Keravan terveyskeskuksen maine kasvoi jo toista vuotta peräkkäin viiden tähden koulutuspaikkana Nuorten Lääkärien Yhdistyksen koulutuspaikkakyselyssä.

Lääketieteen opiskelijat ja nuoret lääkärit siis katsovat, että terveyskeskus on suoriutunut erityisen hyvin esimerkiksi nuorempien kollegoiden opastamisessa ja perehdyttämisessä.

Lääketieteen kandit työskentelevät usein kesällä opintojensa viidentenä vuonna. Kandiystävällisen Terveyskeskuksen arvonimi myönnettiin niiden kandien palautteen perusteella, jotka olivat tällöin työskennelleet terveyskeskuksissa.

Nuoret lääkärit työskentelevät terveyskeskuksissa vähintään yhdeksän kuukauden jakson osana erikoistumistaan tai yleislääketieteen erityiskoulutusta.

Kaupunki kertoo verkkosivuillaan, että molemmat tunnustukset merkitsevät Keravan terveyskeskukselle paljon: ne ovat osoituksia siitä, että pitkäjänteinen työ on ollut onnistunutta ja lääketieteen kandit sekä nuoret lääkärit ovat viihtyneet työssään terveyskeskuksella.

– On mahtavaa saada palautetta hyvin tehdystä työstä, koska olemme panostaneet erityisesti kandien ja nuorten lääkärien perehdytykseen ja viihtyvyyteen. Haluamme koko ajan kehittää ja viilata käytäntöjämme, mutta on hyvä kuulla, että teemme jo tällä hetkellä hyvää työtä, yleislääketieteen erikoislääkäri Maija Pystynen kertoo kaupungin tiedotteessa.

Keravan terveyskeskuksessa on lähes kaikki terveyspalvelut saman katon alla, minkä vuoksi terveyskeskuksessa voi työskennellä monipuolisesti eri aihepiirien parissa.

Hyvällä työilmapiirillä on osaltaan vaikutusta siihen, että kandit ja nuoret lääkärit ovat viihtyneet Keravalla.

Keväällä eläkkeelle jäävä apulaisylilääkäri Pirkko Miettinen on viihtynyt työssään yli 34 vuotta ja kertoo kaupungin sivuilla, että viihtymiseen on vaikuttanut mukava työporukka ja työympäristö ja se, että uran alkuaikoina sai hyvin ohjausta.