Kuumia lattarirytmejä: Järvenpää-talolla vierailee maaliskuussa Tanssien Tähtiin Show`n tanssijat omalla show'llaan.

Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelman ammattilaiset kiertävät Tanssi Tähtiin Show ´n kanssa Järvenpää-talolle maaliskuussa. Mikko Pöyhönen

Tanssien Tähtiin Show saapuu Järvenpää-talolle tiistaina 9. maaliskuuta kello 18.

Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä show’llaan.

– Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla, tällaista esitystä ei ole aiemmin Suomessa tehty ja on upeaa, että meillä on mahdollisuus lähteä jälleen kiertämään. Idea kiertueeseen lähti 2018 Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään. Englannissa ja Yhdysvalloissa tällainen kiertue toteutetaan joka kauden päätteeksi. Olemme Elevent Groupissa todella ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan näille upeille ammattitanssijoille mahdollisuuden loistaa lavalla oman show’n myötä, iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Tanssien Tähtiin Show`n suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

Helena Ahti-Hallberg on vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta osasta, joissa on huikeita ryhmänumeroita ja nautittavaa pukuloistosta.

– Show´ssa paritanssi tuodaan lavalle monipuolisesti. On ne perinteiset kuumat lattarirytmit sekä upean glamoröösit vakiot mutta myös paljon muuta.

– Tanssijat heittäytyvät esitykseen ihan uudella tavalla, tällä kertaa myös yleisö pääsee mukaan illan kulkuun. Se että miten, jää nähtäväksi, vinkkaa show’n ohjauksesta vastaava ammattitanssija Marko Keränen.

Tanssien Tähtiin Show -2021 kiertueella ovat mukana Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Lippuja voi ostaa lippu.fi- palvelusta, lisätietoa www.tanssientahtiin.fi sekä kiertueen Facebookista tai Instagramista @tanssientahtiinshow.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut