Keusotessa seitsemän uutta tartuntaa, hampurilaisravintolassa mahdollinen altistus – tässä keskiviikon koronaluvut

Kuvituskuva. NeydtStock/ Mostphotos

Oskari Lehto

Keusoten alueella todettiin keskiviikon aikana seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Uusista tartunnoista todettiin kolme Nurmijärvellä sekä yksi Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Tuusulassa ja Mäntsälässä.

Tartuntojen lähteitä ovat olleet perhe- ja kaveripiiri, työpaikka sekä kaksi jatkotartuntaa, joissa sairastuneet olivat jo karanteenissa. Osaa tartunnoista ei ole voitu jäljittää.

Keusoten kuuden kunnan alueella on nyt viime keväästä lähtien todettu yhteensä 1 297 koronatartuntaa. Näistä Järvenpäässä on todettu 335, Nurmijärvellä 324, Hyvinkäällä 286, Tuusulassa 224, Mäntsälässä 102 ja Pornaisissa 26.

Keusote on asettanut tänä vuonna karanteeniin yhteensä 383 henkilöä. Luvussa ovat mukana myös muut kuin Keusoten asukkaat, joita on tällä hetkellä karanteenissa yhteensä 219.

Keusote tiedottaa myös, että Mäntsälän Citymarketin Hesburgerissa asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 18.1. kello 11–12.

– Suosittelemme, että kyseisenä aikana ravitsemusliikkeessä asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen, Keusote tiedottaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut