Keravalle tulee toinen Alko – 140-neliöinen myymälä avautumassa pian: "Ruoka ja juoma kuuluvat yhteen"

Keravalle avataan keväällä toinen Alko-myymälä. Alko sijoittuu K-Citymarketin kiinteistössä lopettavan Kookengän tiloihin.

Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen kertoo, että koronapandemia on lisännyt yleisesti Alkon myyntiä, mikä on johtunut muun muassa matkustajatuonnin vähentymisestä. Tämä ei kuitenkaan ole vaikuttanut päätökseen avata toinen Alko Keravalle.

– Päätökset toisesta myymälästä on tehty jo ennen koronaa. Uusien liikepaikkojen valintaan vaikuttavat meillä asioinnin vaivattomuus ja alueen muiden palvelujen läheisyys.

Keravalla toimii ennestään yksi Alko-myymälä Prisman yhteydessä. K-Citymarketin Alko on sitä pienempi: tilaa on 140 neliötä ja valikoima kattaa reilut 500 tuotetta. Prisman Alko on noin 400 neliön laajuinen ja tuotteita on noin 2 000.

– Konseptiimme kuuluu huippu-, erikois- ja lähimyymälöitä. Prisman Alko on erikoismyymälä, kun taas Citymarketiin on tulossa lähimyymälä, Pirjo Hirvonen valottaa.

Keravan molempien Alkojen palvelupäällikkönä toimii Niko Vänttinen, joka päälliköi myös Järvenpään Prisman Alkoa.

– Valikoimia pystytään varmasti muokkaamaan niin, että perusvalikoiman lisäksi myymälöissä on erilaisia tuotteita. Alkolla on yhteensä valikoimissa noin 10 000 tuotetta, jotka kaikki ovat saatavissa verkkokaupasta ja tilattavissa myymälöihin, Hirvonen sanoo.

Citymarketiin sijoittuvan Alkon avajaispäivä ei ole vielä tiedossa, mutta sen on tarkoitus avautua ennen pääsiäistä eli huhtikuun alkua.

Keravan K-Citymarket-kauppias Jarmo Taruvuori myhäilee tyytyväisenä Alkon sijoittuessa saman katon alle.

– Alko on hyvä kumppani, koska kyllähän ruoka ja juoma kuuluvat yhteen. Jatkossa hankinnat voi tehdä yhdellä kauppareissulla.

Keravan Prisman edustalla Alkon läheisyys on johtanut tiettyihin lieveilmiöihin, kun Alkon asiakkaita päivystää Puuvalonaukiolla. Taruvuori uskoo, ettei ongelmia pesiydy Citymarketin liepeille samalla tavalla.

– Varpaillaan tässä toki saa olla, mutta pidämme totta kai huolta esimerkiksi oman aulamme järjestyksestä, kauppias vakuuttaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut