Keusoten 26.1. koronaluvut: 23 uutta tapausta – eniten Järvenpäässä

Keusoten alueella on todettu tiistain aikana 23 uutta koronavirustartuntaa, eniten Järvenpäässä, jossa tartuntoja on todettu 12. Hyvinkäällä ja Mäntsälässä tapauksia on yksi, Nurmijärvellä neljä ja Tuusulassa viisi.

Tartuntalähteeksi mainitaan kuntosali, mutta osaa ei voida jäljittää ja tartunnoista viisi on jatkotartuntoja.

Joukkoaltistumisia koronavirukselle on tapahtunut Järvenpäässä Cooperin päiväkodissa ja Anttilan alakoulussa sekä Mäntsälässä Ehnroosin yläkoulussa.

Järvenpäässä Cooperin päiväkodissa on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 25.1. Noin 10 henkilöä on altistunut.

Järvenpään Anttilan alakoulussa on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 20.–21.1. Karanteeniin asetetaan noin 20 oppilasta.

Mäntsälässä Ehnroosin yläkoulussa on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 25.1. Karanteeniin asetetaan vajaa kymmenen henkilöä.

Hyvinkäällä tartuntoja on tähän mennessä todettu 291, Järvenpäässä 354, Mäntsälässä 107, Nurmijärvellä 338, Pornaisissa 26 ja Tuusulassa 243. Yhteensä Keusoten alueella tartuntoja on todettu kaikkiaan 1359.

Keravan kaupunki tiedottaa, että 26.1. todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 334. Maanantaina luku oli 331.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut