Näköislehdessä tänään: Miksi Pasilaan tulevat pilvenpiirtäjät ovat niin poikkeuksellisia? Paljonko Suomessa on aatelisia? Näköislehti kertoo vastaukset!

Uutiset: Helsinkiin Pasilaan suunnitellut pilvenpiirtäjät tulevat olemaan poikkeuksellisia koko maailman mittakaavassa. Noin 200 metrin korkeus on toki kaukana Euroopankin ennätysluvuista, mutta kolmion muotoisia torneja ja niiden julkisivun yksityiskohtia näkee harvemmin.

Aateliset: Kiinnostus suomalaisten aatelissukuja kohtaan on tällä hetkellä varsin suuri. Ritarihuoneen kamreeri Johan von Knorring tuntee suvut perinpohjaisesti.

– Aatelissukuja on maassamme ollut kaikkiaan 357, mutta niistä on vuosisatojen varrella sammunut yli puolet, von Knorring laskee.

Hyvinvointimatkailu: Korona on vienyt kylpylöiltä asiakkaat. Naantalin kylpylästä vastaavan Sunborn Sagan toimitusjohtaja Riikka Kuusniemi kaipaa rajoitusohjeisiin selkeämpää viestintää. Epäselvyys jättää asiakkaat kotiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut