Erityishuollon aamu- ja iltapäivähoitoon muutoksia Keusoten kunnissa – Järvenpäässä muutos koskee noin 25 iltapäivähoidon oppilasta

Järvenpään opetus- ja kasvatuslautakunta on hyväksynyt Keusoten sekä sen jäsenkuntien välisen sopimuksen aamu- ja iltapäivähoidon järjestämisestä erityishuoltona.

Järvenpäässä sopimus tarkoittaa, että elokuun alusta alkaen toiminta järjestetään Järvenpään Yhteiskoulussa, Juholan rakennuksessa. Siihen saakka toimintaa on myös ostopalveluna Setlementti Louhelassa. Muutos koskee noin 25 oppilaan iltapäivähoidon järjestämistä.

– Toiminnan sisällöt suunnitellaan ja sen laatua seurataan Keusoten sekä jäsenkuntien kanssa, Järvenpään opetusjohtaja Arja Korhonen kertoo ja jatkaa, että niin lapset, huoltajat kuin työntekijätkin otetaan mukaan uusien toimintatilojen suunnitteluun.

Sopimuksen mukaan kuntayhtymä järjestää ja kunnat tuottavat aamu- sekä iltapäivähoidon niille kehitysvammalain ensimmäisen pykälän tarkoittamille perusopetuksen oppilaille, joiden erityishuolto-ohjelmassa tarve aamu- ja iltapäivähoitoon on todettu.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut