Näköislehdessä tänään: Ravitsemusterapeutin mukaan herkut kuuluvat terveeseen ruokavalioon – "Jos ne ovat osa arkisyömistä, suhtautuminen niihin säilyy neutraalina"

Ruoka: Syömishäiriökeskuksen ravitsemusterapeutti Riikka Viljanen painottaa, että herkuttelu kuuluu terveeseen ja normaaliin ruokavalioon. Hän itsekin syö päivittäin jotakin hyvää, usein suklaata. Viljasen mielestä herkkujen kieltäminen tai ankara rajoittaminen tekee niistä entistä houkuttelevampia.

– Jos ne sen sijaan ovat osa arkisyömistä, suhtautuminen niihin säilyy neutraalina, hän tähdentää.

Eläimet: Koiria käytetään eri tehtävissä erityisesti niiden loistavan hajuaistin vuoksi. Näköislehdessä useampi palveluskoiran kanssa työskentelevä ihminen kertoo, miksi koira on tehtävässään niin oivallinen apulainen.

Hyvinvointi: Pienellä osalla ihmisistä on taipumus kuunnella kehoaan huolestuneesti ja pelätä erilaisia sairauksia. Koronatilanne on todennäköisesti provosoinut sairastumisen pelkoa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut