Temptation Islandissa nähdään keravalainen pariskunta – "Halusimme pitää hauskaa ja nauttia reissusta"

Sarjat: Julia ja Henrikki laittoivat tuoreen suhteensa koetukselle.

Julian ja Henrikin suhteessa ei ollut mitään pielessä heidän lähtiessä mukaan Temptation Islandiin, vaan pariskunta toivoi saavansa uusia kokemuksia ja tutustua uusiin ihmisiin. Jutta Halminen

Jutta Halminen

Keravalaiset Julia ja Henrikki lähtivät mukaan houkutusten matkalle Leville saadakseen uusia kokemuksia. Kaikki lähti siitä, kun Julia alkoi selata, onko haku auki Kadonneen jäljillä -ohjelmaan, sillä hän ei tunne isäänsä. Sitä ei ollut, mutta Temptation Island Suomi haki pariskuntia tulevalle kaudelle. Julia päätti laittaa vitsillä hakemuksen menemään.

– Olin varma, ettei sieltä kuulu mitään, mutta meihin otettiin yhteyttä jo seuraavana iltana, hän sanoo.

Reilun viikon päästä hakemuksen lähettämisestä pariskunta oli jo matkalla Leville. He päättivät lähteä, koska mistään muualta ei saa samanlaista kokemusta. Yksi tekijä oli nimenomaan se, että ohjelma kuvattiin Levillä eikä auringon lämmössä Thaimaassa. Sekä Julia että Henrikki pitävät enemmän kylmästä kuin lämpimästä. Diabetesta sairastava Julia olisi kokenut lämmössä olemisen vaikeaksi sairautensa takia.

Pariskunta on ollut 9 kuukautta yhdessä. He tapasivat Tinderissä, mutta rakkaus ei leimahtanut heti, sillä Julia keskittyi töihinsä ja omaan elämäänsä. He kuitenkin vaihtoivat Snapchatit ja Julian ollessa töissä hiljaisena iltana, hän laittoi Henrikille snäpin, jossa pyysi tätä työpaikalleen kahville. Henrikki istui tällöin junassa, ja hyppäsi Keravalla pois ja suuntasi Julian työpaikalle, jossa mies viihtyi Julian työvuoron loppuun asti. Henrikki lähti vasta viimeisellä junalla kotiin. He näkivät pian uudestaan ja alle viikon päästä Henrikki muutti Julian luokse.

Julia on katsonut lähes kaikki aiemmat Tempparikaudet, mutta Henrikki vain yhden jakson. Julia osasi odottaa, että toista tulee ikävä ja, että reissu voi olla raskas. Aiemmin pariskunta on ollut toisistaan erossa viikon. He odottivat uusiin ihmisiin tutustumista, sillä etenkin Julia sanoo tulevansa toimeen kaikkien kanssa. Henrikki tiesi myös, että toista tulee ikävä. Normaalioloista poiketen, he eivät voineet olla edes puhelimen välityksellä yhteydessä toisiinsa.

– Kaikesta huolimatta halusimme pitää hauskaa ja nauttia reissusta. Lähtö tuli sopivaan väliin, sillä Julia lomautettiin koronan takia loppuvuodeksi ja minun oli helppo pyytää lomaa töistä, Henrikki sanoo.

Näytän varmaan siltä, ettei minua kiinnosta yhtään.

Julia toivoi ulkotreffejä ja sellaisia hän myös sai.

– Pääsin esimerkiksi pilkkimään. Olin aluksi siitä hieman skeptinen, mutta se oli kivaa. Lisäksi pääsin ajamaan sähköautolla, hän paljastaa.

Henrikki toivoi pääsevänsä laskettelemaan, mutta hänen toiveensa ei toteutunut. Hän pääsi kuitenkin pulkkamäkeen ja kokeilemaan hiihtoratsastusta.

– Siinä ollaan laskettelusuksilla hevosen perässä, se oli hauskaa ja sellainen kokemus, jota ei olisi edes osannut toivoa, hän sanoo.

Julian ensimmäiset treffit eivät menneet täysin putkeen, mutta syynä ei ollut seura tai aktiviteetti.

– Näytän varmaan siltä, ettei minua kiinnosta yhtään, mutta syy on järkyttävä vessahätä, hän nauraa.

Julia aikoo lukea kaikki ohjelmaan liittyvät kommentit, niin kuin on tehnyt tähänkin asti. Hän on ollut oma itsensä eikä kadu mitään.

– Jos kommenttini tai tekemiseni loukkaa jotain, niin olen valmis pyytämään anteeksi, Julia sanoo.

Hän aikoo katsoa kaikki jaksot. Henrikki sen sijaan ei aio keskittyä jaksojen katsomiseen. He muistuttavat, että ohjelman ulkopuolella tapahtuu paljon asioita, mitkä eivät näy katsojille.

– Niiden avulla on helppo muodostaa mielipiteitä, joista osa ei välttämättä pidä paikkaansa, Julia sanoo.

Temptation Island Suomen 9. kausi starttaa Nelosella 17.2. klo 21.

Temptation Island

Temptation Island Suomi on tositelevisio-ohjelma, joka perustuu yhdysvaltalaiseen Viettelysten saari -ohjelmaan.

Ohjelmassa neljä pariskuntaa viedään Leville kolmeksi viikoksi.

Heidät erotetaan toisistaan ja varatut miehet viettävät viikot 10 sinkkunaisen seurassa, varatut naiset puolestaan 10 sinkkumiehen.

Tulevalla kaudella seurataan Annaa ja Ville-Pekkaa, Sonyaa ja Mitteä, Mirkkua ja Mikaa sekä Juliaa ja Henrikkiä.

Ohjelman juontaa Sami Kuronen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut