Kaija Koon elämäkerta ilmestyy syksyllä

Taiteilija Kaija Koon elämänkerta ilmestyy syyskuussa. Sauvo Jylhä

Kaija Koo – Taipumaton -teoksessa suomalaisen popmusiikin kuningatar käy läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uransa huiput ja laskut, joita kehystävät myrskyisän yksityiselämän kiemurat.

– Elämäkerta ei ole mitään ilman kunnon tarinaa ja motiivia. Olen vihdoin valmis jakamaan selviytymistarinani suomalaisille. Turha tehdä mitään, jos sitä ei tee kunnolla ja rohkeasti. Toivon, että tämä kirja antaa ihmisille toivoa ja voimaa niin kuin musiikkinikin. Tämä kirja täydentää laulujeni merkityksen, taiteilija Kaija Koo sanoo.

Kirjan kirjoittanut, toimittaja Jouni K. Kemppainen kertoo ihailevansa sitä, miten Kaija on heittäytynyt tähän hankkeeseen.

– Kirjoittajalle tämä on oikea unelmahomma, sillä onhan tässä aikamoinen tarina kerrottavana, Kemppainen kertoo.

Kaija Koo – Taipumaton on kertomus siitä, kuinka lahjakas mutta ujo Kaija Kokkola voitti miesten hallitseman musiikkimaailman väheksynnän ja nousi oman uransa sankariksi, vahvaksi ja arvostetuksi supertähdeksi.

Sanansa kirjaan ovat sanoneet myös Kaija Koon läheiset, ystävät, kollegat, työtoverit ja avustajat.

Tuloksena on suorapuheinen ja poikkeuksellisen avoin elämäkerta, jossa kerrotaan suurimpien hittien syntytarinat, unohtumattomat keikkakokemukset ja ihmissuhteiden raastavat pettymykset.

Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon ja ollut mukana kahdella Vain Elämää -kaudella. Kirja ilmestyy Kaija Koon syntymäpäivänä 10.9.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut