Kirjailija Risto Istomäki virtuaalisena vieraana

Kirjailija Risto Istomäki kertoo virtuaalivieraana 2. maaliskuuta työstään ja valaisee kirjojensa ilmastonmuutosteemaa. Nauska

Tiistaina 2.3. kello 18 Järvenpään kaupunginkirjaston virtuaalisena kirjailijavieraana on Risto Isomäki. Istomäki tunnetaan erityisesti tieteiskirjoistaan ja ilmastonmuutosteemoistaan.

Virtuaalivierailulla Isomäki kertoo työstään ja valaisee kirjojensa ilmastonmuutosteemaa. Yleisö voi myös mielellään esittää kirjailijalle kysymyksiä.

Isomäen kirjailijanura alkoi vuonna 1991, kun novellikokoelma Kristalliruusu ilmestyi. Isomäen kiinnostavimpiin teoksiin kuuluu vuonna 2000 ilmestynyt Herääminen, jonka tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2038, kun ilmaston lämpenemisen vaikutukset alkavat näkyä maapallolla.

Isomäen tunnetuimpia teoksia on ekologinen trilleri Sarasvatin hiekkaa (2005), joka voitti Tähtivaeltaja -palkinnon.

Vuonna 2020 ilmestyi teoksen itsenäinen jatko-osa Vedenpaisumuksen lapset.

Isomäeltä ilmestyy kuluvan vuoden aikana tietokirjat Mitä koronapandemian jälkeen sekä Ruoka, ilmasto ja terveys.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen tapahtumat.kirjasto@jarvenpaa.fi viimeistään maanantaina 1.3. Mukaan mahtuu 60 osallistujaa.

Osallistumislinkki lähetetään osallistujien sähköpostiin ennen vierailua. Osallistumiseen tarvitaan tietokone, nettiyhteys sekä kysymysten esittämiseen web-kamera ja mikrofoni. Tilaisuuden järjestäjä suosittelee käyttämään Chrome-selainta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyönä Järvenpään kaupunginkirjasto ja Lukukeskus.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut