Kauppias Karri Himberg sai tunnustusta – K-Supermarket Pajala on ketjun vuoden 2020 verkkokauppa

Kauppias Karri Himbergin K-Supermarket Pajala palkittiin K-Supermarket-ketjun vuoden 2020 verkkokauppana. Arkistokuva. Anton Soinne

Oskari Lehto

Järvenpäässä toimiva kauppias Karri Himbergin K-Supermarket Pajala on palkittu K-Supermarket-ketjun vuoden 2020 verkkokauppana.

Karri Himberg on toiminut K-Supermarket-kauppiaana Pajalassa vuodesta 2011 lähtien. Verkkokaupassa hän on ollut edelläkävijä, sillä kauppaa on Pajalassa tehty verkon kautta lähes viiden vuoden ajan.

Verkkokaupan suosio räjähti käsiin viime keväänä puhjenneen koronapandemian vuoksi. Sen jälkeen Himberg on kehittänyt toimintaa määrätietoisesti vastaamaan korkeaa kysyntää.

– Tällä hetkellä verkkokauppa toimii kuutena päivänä viikossa ja ostoksia kuljetetaan koteihin neljällä tai viidellä kylmäkuljetusautolla. Verkkokaupan osuus koko myynnistä on tällä hetkellä noin viidennes, Himberg sanoo.

K-Supermarketeja on Suomessa noin 240, ja nyt ketjussa valittiin ensimmäistä kertaa vuoden verkkokauppa. Vuonna 2018 K-Supermarket Pajala valittiin Uudenmaan parhaaksi K-Supermarketiksi.

Tällä kertaa Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi valittiin Espoon Kauklahdessa toimiva K-Supermarket Lasihytti. Uudellamaalla paras oli K-Supermarket Vihti.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut