Kaksi koronan saanutta kuntosalilla, mahdollisia altistumisia. Salin työntekijöille kiitosta hyvästä toiminnasta.

Alueellinen koronaepidemian torjunnan koordinaatioryhmä katsoo, että Pohjois-Savossa ollaan edelleen perustasolla. Zigres/ Mostphotos

Tuusula

Hyrylän Olefit kuntosalilla käyneet ovat voineet altistua koronavirukselle. Kuntosalilla on ollut kaksi koronapositiiviseksi todettua henkilöä eri aikaan. Altistuminen on voinut tapahtua keskiviikkona 10. helmikuuta kello 16–19 välisenä aikana tai maanantaina 15. helmikuuta kello 16–18.

Neljä lähikontaktia on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Salilla on samaan aikaan ollut kymmenkunta muutakin henkilöä, jotka ovat voineet altistua. Kuntosali on tiedottanut asiakkaitaan tilanteesta.

Keusote suosittelee, että noina aikoina kuntosalilla olleet seuraavat terveydentilaansa tavallista tarkemmin 14 vuorokauden aikana ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita tai turvavälit eivät ole toteutuneet.

Keusote kiittää tiedotteessaan kuntosalia tilanteen hyvästä hoidosta ja asiakkaiden nopeasta kontaktoinnista ja tiedottamisesta.

"Henkilökunta on altistumisesta tiedon saatuaan tehnyt perusteellisen pesun ja desinfioinnin. Lisäksi kuntosalilla noudatetaan päivittäisessä toiminnassa tarkasti korona-ajan suosituksia, kuten käsihygieniaa ja turvavälejä, ja henkilökunta käyttää kasvomaskeja", Keusote kertoo tiedotteessaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut