Viisi uutta koronatartuntaa sunnuntaina – luontaistuotemyymälöissä mahdollisia altistumisia Tuusulassa ja Hyvinkäällä

Keusoten alueella todettiin sunnuntaina viisi uutta koronavirustartuntaa.

Tartunnoista kaksi todettiin Hyvinkäällä, yksi Järvenpäässä, yksi Nurmijärvellä ja yksi Pornaisissa. Tartuntojen lähteet ovat toistaiseksi epäselviä ja jäljitys on kesken.

Hyvinkään Luontaistuotteen myymälöissä Hyvinkäällä ja Tuusulassa asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Tuusulan myymälässä on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö lauantaina 13.2. kello 10–15 ja Hyvinkään myymälässä sunnuntaina 14.2. kello 12–16. Mahdollisesti altistuneiden lukumäärästä ei ole tietoa, Keusote kertoo.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana myymälöissä asioineet seuraavat terveydentilaansa tarkemmin seuraavan 14 vuorokauden ajan ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli lieviäkin oireita ilmenee.

Järvenpäässä on tähän mennessä todettu yhteensä 560 tartuntaa, Nurmijärvellä 420, Tuusulassa 362, Hyvinkäällä 335, Mäntsälässä 149 ja Pornaisissa 35. Keravan koronatartuntojen tuorein lukumäärä on perjantailta, 465 tartuntaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut