Näköislehdessä tänään: Infektiolääkäri Maria Bogoeva, 82, paiskii yhä töitä koronakriisin vuoksi

Uutiset: 82-vuotias bulgarialainen infektiolääkäri Maria Bogoeva ei luovuta koronakriisin edessä. Bogoevan mukaan Dupnitsan sairaalassa ei ole toista tartuntatautien spesialistia, joten häntä tarvitaan.

Liikunta: Miiko Taka ja Siiri Meijanen jakavat rakkauden hevosiin ja ratsastamiseen, vaikka heillä on ikäeroa lähes 45 vuotta. He harrastavat myös muuta liikuntaa mutta mieluiten sellaista, joka tukee ratsastamista.

Taka ratsastaa, koska kokee saavansa siitä lukuisia fyysisiä ja psyykkisiä terveyshyötyjä. Meijanen haluaa puolestaan kehittyä niin hyväksi ratsastajaksi kuin mahdollista.

Matkailu: Karhulan siskokset ovat matkustaneet ahkerasti jalkapallon, maratonien ja oopperan perässä. Heidän reissunsa ovat suuntautuneet pääosin Saksaan.

– Olen kannustanut Saksaa jalkapallon arvokisoissa lapsesta asti. Saksassa on helppo käydä peleissä, koska logistiikka toimii saksalaisella tehokkuudella, Merja Karhula selittää.

Molemmat siskokset pitävät lisäksi oopperasta, ja Pia Karhula on innokas maratoonari: hän on yleensä juossut maratonin yhteisen lomareissun aikana.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut