Keravalla todettu yhteensä 479 koronavirustartuntaa – Anttilan kiinteistön rokotuspiste aloittaa tällä viikolla toimintansa

Anne Koski

Keravan kaupunki tiedotti maanantaina, että uusia koronavirustapauksia oli todettu 14.

Sairastuneiden joukossa on yksi päiväkoti-ikäinen, joka on ollut jo edeltävästi karanteenissa. Tartunnan saaneissa ei ole kouluikäisiä.

Palvelukeskus Hopeahovissa on sairastunut yksi työntekijä ja yhden 10-paikkaisen yksikön asukkaan epäillään saaneen koronatartunnan. Asukkaita on asetettu karanteeniin.

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 479.

Iäkkäiden ympärivuorokautisen hoivan henkilökunnasta ja asukkaista noin 92 prosenttia on saanut ensimmäisen rokotteen.

Kriittisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä 80 prosenttia on saanut ensimmäisen rokotteen.

Vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneistä sekä samassa taloudessa asuvista omaishoitajista ja yli 65-vuotiaista 75 prosenttia on saanut ensimmäisen rokotteen.

Rokotuspiste Anttilan kiinteistössä aloittaa toimintansa tällä viikolla. Järjestelyt on saatu hoidettua niin, että ensimmäisiä rokotuksia voidaan antaa keskiviikosta eteenpäin. Maanantain aikana asennettiin vielä tietoliikenneyhteyksiä.

Maanantaina 22.2. todettiin 20 uutta koronavirustartuntaa, altistumisia voimisteluharjoituksissa ja terveysasemalla – Viime viikon ilmaantuvuusluku oli Keusoten historian korkein

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut