Kuorma-auton ohjaamo tuhoutui täysin tulipalossa Mäntsälässä – kuljettaja ehti ulos nopeasti levinneen palon alta

Pelastuslaitos kiirehti paikalle sammuttamaan palon. Kuvituskuva. Armi Suojanen

Kuorma-auto syttyi Mäntsälässä palamaan kesken ajon. Palo sai alkunsa ohjaamon alta ja levisi niin nopeasti, ettei kuljettajalla ollut mahdollisuutta alkusammutukseen. Hän kuitenkin pääsi pelastautumaan hytistä pois.

Onnettomuus tapahtui tiistai-iltana puoli yhdeksän maissa Oitintiellä Lassilantien ja Vähäkyläntien risteysten välissä. Paikalle hälytettiin viisi Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksikköä.

Auraus- ja puolauskalustolla varustetun kuorma-auton ohjaamo tuhoutui täysin. Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta arvioidaan, että aineelliset vahingot ovat noin 50 000 euron luokkaa.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa, mutta esimerkiksi polttoaineletkun syttyminen olisi voinut aiheuttaa näin nopean palon.

Puolitoista tuntia onnettomuuden jälkeen pelastuslaitos oli edelleen paikalla ja kuorma-auto odotti hinausta. Tien toinen kaista on poissa käytössä siihen asti, kunnes kuorma-auto saadaan siirrettyä onnettomuuspaikalta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut