Ehdokkaiden kirjoitukset omalle vaalipalstalleen Keski-Uusimaassa maaliskuusta lähtien

Normaalien yhteystietojen lisäksi mukaan on liitettävä aina tieto ehdokkaan puolueesta. Kuvituskuva. Pia Alatorvinen/Arkisto

Huhtikuisten kuntavaalien ehdokkaiden yleisönosastokirjoitukset siirtyvät maanantaista 1.3. alkaen perinteiseen tapaan omalle Vaalikynä-palstalleen.

Tämä koskee myös ehdolla olevia kolumnisteja, joiden viimeiset tekstit julkaistaan kolumnipalstalla nyt viikonlopun aikana.

Ehdokkaiden tekstejä pyritään julkaisemaan vaaleihin saakka mahdollisimman runsaasti, muusta mielipidekirjoittelusta tinkimättä.

Ehdokaskohtaisia tekstikiintiöitä ei ole, mutta julkaisujonossa etusijan saavat harvemmin kirjoittaneet. Julkaisuviivettä lyhentää myös tekstin napakka mitta ja paikallisia konkreettisia asioita käsittelevä sisältö.

Julkaisujärjestyksessä pyritään myös siihen, että tekstit jakautuvat kunta- ja puoluekohtaisesti tasaisesti.

Tekstit voi lähettää muiden yleisöosastokirjoitusten tapaan sähköpostilla osoitteeseen toimitus.keskiuusimaa@media.fi tai Keski-Uusimaan verkkosivuilta löytyvän lähetä mielipide -lomakkeen kautta.

Normaalien yhteystietojen lisäksi mukaan aina tieto ehdokkaan puolueesta.

Koska perinteiseen tapaan tekstejä tarjotaan lehteen hyvin runsaasti, julkaisuviiveeltä ei voi välttyä.

Aivan vaaleja edeltävien päivien varaan ei kannata tekstin lähettämistä jättää. Varsinaisena vaalipäivänä 18.4. ei ehdokkaiden kirjoituksia enää julkaista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut