Keusotessa altistumisia päiväkodeissa: 40 henkilöä karanteeniin – Järvenpään Barot's-ravintolassa mahdollinen altistuminen

Järvenpäässä ja Hyvinkäällä on tapahtunut altistumisia päiväkodeissa. Kuvituskuva. Sauvo Jylhä

Oskari Lehto

Keusoten alueella on tapahtunut altistumisia koronavirukselle.

Järvenpään Satusaunan päiväkodissa on ollut koronapositiivinen henkilö 24.–25.2. Altistuneita on yhteensä 10 henkilöä, jotka asetetaan kotikaranteeniin. Keusotesta ollaan yhteydessä altistuneiden huoltajiin, jotka saavat tarkempia ohjeita myös päiväkodin kautta.

Hyvinkään Jussilankadun päiväkodissa on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö 24.–26.2. Altistuneita henkilöitä on yhteensä noin 30.

Järvenpäässä Barot's-ravintolassa asioineet asiakkaat ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua 26.2. kello 14–15. Keusote suosittelee kyseisenä aikana ravintolassa asioineita henkilöitä seuraamaan vointiaan tarkemmin seuraavan kahden viikon aikana ja hakeutumaan koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut