Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahjoita pehmolelusi tiikereille! Korkeasaari ottaa vastaan käytettyjä leluja ja sadevesitynnyreitä

Korkeasaaren eläintarha haluaa lahjoituksena isoja pehmoleluja ja muovisia sadevesitynnyreitä.

Eläintarha esittää toiveensa Facebookissa. Tiedonannon mukaan "tynnyrit on loppu ja varastosta löytyy vain liian pieniä pehmoleluja!"

Toiveena on, että Korkeasaareen lahjoitettaisiin isoja pehmoleluja. Ne saavat olla käytettyjä ja niissä on oltava pehmeä täyte eikä rakeita tai muovikuulia. Täyte ja mahdolliset muovisilmät poistetaan ja tilalle laitetaan kuiviketta.

Pehmoleluja käytetään esimerkiksi hajuvirikkeenä tai ruuan piilottamiseen. Kankaasta voi ommella myös täytteettömän lelun ja tuoda se eläintarhaan.

Isoja tynnyreitä puolestaan käytetään erityisesti keväisin ja kesäisin tiikereiden vesialtaissa. Lahjoitettavien tynnyrien on oltava ehdottomasti sellaisia, että niissä on aiemmin säilytetty vain myrkyttömiä aineita.

Pehmolelulahjoituksia otetaan vastaan joka päivä Korkeasaaren lipunmyynnissä Mustikkamaalla kello 10-15. Jos haluaa tuoda tynnyreitä, kannattaa laittaa viesti sähköpostilla etukäteen, eläintarha neuvoo.