Tarvitsetko pyörätuolia? – Apuvälinepalveluiden aukioloaikoja yhtenäistetään

Tyypillisimpiä lainattavia apuvälineitä ovat liikkumisen apuvälineet, kuten pyörätuolit. Sirpa Repo

Keski-Uusimaa

Keusote uudistaa yhteistyössä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kanssa alueellisia apuvälinepalveluita tämän vuoden aikana.

Ensimmäisenä muutoksena apuvälinepalvelupisteiden aukioloajat yhtenäistetään Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa 15.3. alkaen.

Muutoksen tavoitteena on tarjota asiakkaille heidän tarpeitaan paremmin vastaavia palveluaikoja saadun asiakaspalautteen perusteella.

15.3. alkaen Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan terveysasemilla toimivat apuvälinepalvelupisteet ovat avoinna maanantaista keskiviikkoon kello 12.30-14, torstaisin kello 15-17 ja perjantaisin kello 10-11.30.

Muutoksen myötä nämä apuvälinepalvelupisteet ovat avoinna joka arkipäivä ja kerran viikossa myös virka-ajan jälkeen.

Hyvinkään Alueellisen apuvälineyksikön, joka toimii Hyvinkään sairaalassa ja Pornaisten apuvälineyksikön palveluajat säilyvät ennallaan.

Apuvälinepalveluiden keskitetty puhelinnumero on 019 226 0202, joka toimii takaisinsoittoperiaatteella.

Apuvälineen lainaus ja käytön opastus perustuu aina yksilölliseen tarpeen arviointiin. Tyypillisimpiä lainattavia apuvälineitä ovat liikkumisen apuvälineet, kuten kyynärsauvat, kävelytelineet ja pyörätuolit, sekä peseytymisen ja hygienian apuvälineet, esimerkiksi suihkutuolit ja wc-korottajat. Apuvälinepalvelut ovat asiakkaille maksuttomia.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut