Järvenpää avasi verkkoon karttakaupan – enää ei kartta- ja suunniteluaineistoja kaipaavan tarvitse hankkiutua Seutulantien palvelupisteelle

Järvenpää mainostaa uutta karttakauppaansa helppoudella. Anton Soinne

Järvenpää on avannut verkkoon karttakaupan, josta voi tilata suunnittelu- ja kartta-aineistoja sekä muita tuotteita itsepalveluperiaatteella.

– Karttakauppa tuo käytetyimmät tuotteemme, kartat ja suunnittelukartat, kaikkien ulottuville. Nyt esimerkiksi tonttikaupat tehnyt järvenpääläinen voi halutessaan jatkaa asiointia kaupungin kanssa sähköisenä vähintään rakennuslupaan saakka, projektista vastaava paikkatiedon erityisasiantuntija Anuliina Hietamies kertoo.

Suunnitteluaineistoja tarvitaan esimerkiksi ennen rakennuslupahakemuksen jättämistä, ja aikaisemmin niitä on voinut ostaa vain Seutulantien asiakaspalvelupisteestä.

Palvelu toimii Microsoft Edgellä, Google Chromella sekä Mozilla Firefoxilla. Selaimen on tuettava javascriptiä ja evästeiden käytön tulee olla sallittu.

Verkkokaupan osoite on https://karttakauppa.jarvenpaa.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut