Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kellokosken kirjasto remonttiin – kesän kirjat kannattaa lainata pian

Kellokosken kirjasto sulkee ovensa huhtikuun puolessa välissä kesän ajaksi. Remontin tarkka ajankohta ilmoitetaan heti, kun se on tiedossa, tiedottaa Tuusulan kunta.

Sulkuaikana kirjastossa uusitaan kalusteet, asiakaspalvelualue ja kaikki pinnat katosta lattiaan. Remontin valmistuttua Kellokoskelle avautuu Tuusulan ensimmäinen omatoimikirjasto. Henkilökunta palvelee kirjastossa jatkossakin, mutta omatoimikirjasto lisää kirjaston aukioloaikaa.

Kellokosken kirjaston aineistolla on remontin takia jo nyt tavallista pidemmät laina-ajat. Eräpäiviä ei tule sulkuajalle. Nyt kannattaa lainata hyvissä ajoin kesäksi lukemista.

Sulkuaikana Kellokosken kirjaston aineistoa ei voi varata eikä lainata. Varausten noutopaikaksi voi vaihtaa toisen kirjaston; muutoksen voi tehdä paikan päällä kirjastossa tai verkkokirjastossa. Jos Kellokoskelle varattu aineisto tulee noudettavaksi sulkuaikana, asiakkaaseen otetaan yhteyttä.

Kellokosken kirjastosta ei sulkuaikana voi noutaa varauksia eikä sinne voi palauttaa lainoja. Palautusluukku on suljettu. Lainat voi palauttaa muihin Tuusulan toimipisteisiin tai Kirkes-kirjastoihin.