Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etäopetus saattaa jatkua Keusoten alueella muita pidempään eli 11.4. saakka – ”Tätä on pohdittu tänään kuntajohtajien ja sivistysjohtajien kanssa”

Keskiviikkona koolla ollut Uudenmaan alueellinen koronakoordinaatioryhmä suosittaa etäopetuksen jatkamista toisella asteella ja yläkouluissa Uudellamaalla 5. huhtikuuta saakka eli lähiopetukseen palattaisiin heti pääsiäisen jälkeen.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä on kuitenkin keskiviikkona pohdittu etäopetuksen jatkamista tätäkin pidempään eli 11.4. saakka.

– Meillä sote-jaosto kokoontuu huomenna torstaina kello 17 ja päätös tehdään siellä. Tänään oli kuntajohtajien ja sivistysjohtajien kanssa kokous. Siellä keskustelimme siitä, mitä vaikutuksia tällä olisi, kertoo Keusoten palvelujohtaja Tiina Salminen.

Keusote tiedottaa päätöksestä torstain kokouksen jälkeen.

Keuda, eli Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, on jo päättänyt jatkaa etäopetusta 11.4. asti.

Kunnat voivat päättää asiasta itsenäisesti. Keravan kaupungilta ei vielä saatu tietoa, mihin päivämäärään tähtäävät. Keravallakin on jo tällä viikolla valmistauduttu etäopetuksen jatkumiseen yläkouluilla, kun se kysyi kodeilta, haluavatko ne koululounaan ruokakasseina.

Keusoten jäsenkuntia ovat Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Hyvinkää.