Näköislehdessä tänään: Isä Andreas vie viiniä ja viskiä maailmalle – luostarin alkoholituotanto ei riitele pääsiäisen syvällisen sanoman kanssa

Pääsiäinen: Isä Andreas, 82, vie Valamon viini- ja viskiviestiä ympäri maailmaa. Kaikkiaan Uudessa Valamossa tehdään lähes 20 erilaista alkoholijuomaa. Luostarin veljestön mielestä alkoholituotanto ei ole ristiriidassa uskonnon eikä pääsiäisen syvällisen sanoman kanssa.

Sairaudet: Pieni Peppiina on kärsinyt koko elämänsä hankalista allergia- ja refluksioireista, ja vain muutamat ruoka-aineet sopivat hänen ruokavalioonsa. Tilanne todennäköisesti helpottaa, kun Peppiina kasvaa. Äiti Sanni Laatu pelkää kuitenkin välillä, ettei saa pidettyä lastaan hengissä.

Keksinnöt: Lappeenrannassa onnistuttiin rakentamaan koneita, jotka toimivat kuin kasvit. Niiden avulla hiilidioksidista voi tehdä vaikka ruokaa. Kasvuyritykset kaavailevat tästä isoa bisnestä.

Lue lisää liitteestä: Pitkäperjantain kunniaksi tarjoamme tilaajillemme 26-sivuisen digilehden printtilehden lisäksi! Näköislehti ilmestyy pääsiäisenäkin päivittäin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut