Päivitetty: Koirat ja lapset eivät sovi samaan puistoon – koirapuistolle etsitään nyt Laaksopuistoa parempaa paikkaa Saviolta

Oskari Lehto

Keravan kaupunki etsii Saviolta paikkaa uudelle koirapuistolle. Toisin kuin Keski-Uusimaassa aiemmin uutisoitiin, koirapuistoa ei olla sijoittamassa Laaksopuistoon, jonne sitä alustavasti suunniteltiin.

Laaksopuisto sijaitsee Saviolla Laaksotien ja Saviontaipaleen välissä.

Viime viikolla kokoontunut tekninen lautakunta ei pitänyt koirapuistoa Laaksopuiston luonteeseen soveltuvana. Lautakunta päätti yksimielisesti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi, ja koirapuistolle on tarkoitus etsiä parempi sijoituspaikka.

– Laaksopuisto on ollut lasten ja koululaisten käytössä esimerkiksi hiihtopaikkana talvisin, joten tulimme siihen tulokseen, ettei koirapuisto sovi sinne. Koirapuistolle löytyy varmasti parempia paikkoja Saviolta, kertoo teknisen lautakunnan puheenjohtaja Juhani Koivusaari (kok.).

Keravalla on ennestään neljä koirapuistoa, jotka sijaitsevat Sompiossa, Ahjossa, Kurkelassa ja Killassa. Saviolle on toivottu omaa koirapuistoa jo vuosien ajan.

Juttua muokattu 7.4.2021 kello 9.55: korjattu oikeaksi tieto lautakunnan päätöksestä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut