Senaatti-kiinteistöt myy kerrostalotontin Rykmentinpuistosta tarjouskilpailulla

Senaatti-kiinteistöt käynnisti 6.4. tarjouskilpailun Rykmentinpuiston alueella sijaitsevasta asuinkerrostalotontista.

Myytävä asuinkerrostalotontti sijaitsee Rykmentinpuiston keskuksessa Rykmentin Puistotien varrella ja rajoittuu puistoon. Alueen asemakaava on lainvoimainen ja tontti rakentamiskelpoinen. Rakennusten korkein sallittu kerrosluku on viisi ja tontin rakennusoikeus on 7 889 kerrosneliömetriä. Tarjous on mahdollista jättää myös osasta tonttia, tiedotteessa kerrotaan.

Rykmentinpuiston keskuksen asemakaava vahvistettiin kesällä 2017, ja se mahdollistaa yli 170 000 kerrosalaneliömetrin rakentamisen. Myytävän tontin kohdalle, Rykmentin Puistotien vastakkaiselle puolelle tulee uusi ala- ja yläkoulu, jonka rakentaminen alkaa 2022.

Alueen ensimmäiset korttelit myytiin 2018 Avain Yhtiöille ja valtion omistamalle A-Kruunu Oy:lle. Seuraavat korttelit myytiin alkuvuodesta 2019 Kevalle.

Asuntoja myytyihin kortteleihin tulee yhteensä lähemmäs 1 000 ja asukkaita lähes 2 000. Nyt tarjouskilpailussa oleva tontti on osa rakentuvaa uutta kaupunginosaa, jonka loput vapaat tontit myydään vaiheittain seuraavien vuosien aikana.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut