Keravan Energian liikevoitto kasvoi

Keravan Energian liikevoitto kasvoi viime vuonna. Sauvo Jylhä

Keravan Energia -yhtiöiden vuoden 2020 liikevaihto oli 63 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa 3,8 % laskua edellisvuoteen. Konsernin liikevoitto kasvoi puolestaan 1,2 miljoonaan euroon. Kasvua oli 0,3 miljoonaa euroa. Keravan Energia -konserniin kuuluu Keravan Energia Oy:n lisäksi Sipoon Energia Oy ja Keravan Lämpövoima Oy.

Keravan Energian omistajien Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan tahto on, että yhtiöiden tuottama taloudellinen hyöty jaetaan edullisten energiahintojen kautta suoraan kaikkien alueen yritysten ja asukkaiden hyväksi osinkojen maksun sijaan. Vuonna 2020 tämä alueen laskennallinen hyöty oli tiedotteen mukaan 15,7 miljoonaa euroa.

– Vuosi 2020 oli erittäin haasteellinen. Koronaviruspandemia vaikutti energiatoimialaankin monella tavalla. Haasteista huolimatta saavutimme liiketoiminnalliset tavoitteemme ja hyvän tuloksen, kertoo toimitusjohtaja Jussi Lehto tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut